Ilmoittautuminen

Olemme siirtyneet reaaliaikaiseen Web-ajanvarausjärjestelmään! Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut kuntosalille liittyessäsi. Salasanasi on asiakasnumero, jonka olet saanut asiakkaaksi liittyessäsi.

Aikataulut

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on lähes viikon jokaisena päivänä sekä aamuisin että iltaisin! Ryhmäliikunta-aikataulut ovat nähtävissä ajanvarausjärjestelmässä!

Äidin treenihetki lapset mukanaan

Äiti-lapsi- ryhmä on suunnattu äideille jotka haluavat päästä huoltamaan kehoaan ja mieltään arjen keskellä, olit sitten aloitteleva tai jo pidempään liikuntaa harrastanut. 45minuutin jumppa koostuu erilaisten alkulämmittelyiden jälkeen tehtävällä tehokkaalla lihaskunto-osuudella missä vaihtelevat lisävastukset (halutessasi) mm. lapsen -kahvakuulan ja vastuskuminauhan välillä. Jumpppa päätetään kehonhuoltoon venyttelyin/liikkuvuusharjoittein. Jumpan aikana lapsi/lapset pystyvät olemaan äidin lähettyvillä kaukalossa tai lattialla maaten ja leikkien. Saat 10-kerran leimapassin, jota voit käyttää molemmilla toimipisteillä!

LESMILLS BODYATTACK

Aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät sporttiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet.

LESMILLS BODYCOMBAT

Laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa löydät oman sisäisen taistelijasi. Tunnilla haastat kuvitellun vastustajasi mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain) tekniikoita hyödyntäen. Unleash Your Inner Warrior!

LESMILLS BODYPUMP

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä nopeasti koko kehon lihaskuntotreenin. Bodypumpin avulla pääset helposti alkuun kuntoilussa ja huomaat tulokset nopeasti.

LESMILLS BODYVIVE

Bodyvive on helppo ja tehokas crosstraining-tunti, joka yhdistää sykettä nostattavat askelsarjat sekä toiminnallisen koko kehon lihaskunto- ja liikkuvuushajoittelun. Tunnilla liikutaan oman kunnon mukaan, joten Bodyvive sopii erinomaisesti sekä aloittelijalle että kovakuntoiselle konkarillekin.

LESMILLS SH'BAM

Sh'Bam tunnilla tanssit uusimpien listaykkösten tahtiin ja kehität samalla koordinaatiokykyäsi ja aerobista kuntoasi. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta superhauskoja! Tanssiosuudessa vuorottelevat sykettä nostattavat kappaleet ja palauttavat biisit, mikä takaa sen, että tunti on hauskuuden lisäksi myös kunnon treeni. Tunti sopii kaikille!

LESMILLS BODYBALANCE

Joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Tunti vahvistaa ja parantaa vatsa-, selkälihaksia, tasapainoa ja liikkuvuutta. Bodybalance vähentää lihaskireyttä ja stressiä. Tunti parantaa keskittymiskykyä ja kykyä olla hetki läsnä.

SPINNING RED

Keskiraskas-raskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla sprinttejä ja eripituisia mäkinousuja. Tunnin tehoa säätelet itsellesi sopivaksi vastusta vaihtelemalla. Ei vaadi aikaisempaa pyöräilykokemusta.

SPINNING BLUE

Kevyt-keskiraskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla vaihdellaan tasamaakiihdytyksiä ja mäkiä. Tunnin tehoa säädät vastusta vaihtamalla. Tunti sopii hyvin ensimmäiseksi sisäpyöräilytunniksi.

ROCKRED50

Tämä keskiraskas / raskas sisäpyöräilytunti on rakennettu ROCK -musiikin teemaan. Tunnin tehoa säätelet vastusta vaihtelemalla.

TEEMASPINNING

Sunnuntain keskipäivän piristysride. Keskiraskas-raskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla miksataan RED/BLUE tunteja. Vaihtelevasti tasamaata, mäkiä, kiihdytyksiä ja sprinttejä. Tuntien teemoina eri musiikkityylit, mäkitunnit, kiihdytyskilpailut yms. Tunnin Teema vaihtuu kuukausittain tai ohjaajan mukaan.

Z-RIDE30

Raskas sisäpyöräilytunti. 30 minuutin HIIT treeni sisäpyörällä. Intensiiviset työosuudet sekä lyhyet lepoosuudet vaihtelevat. Tunti kehittää nopeutta, voimaa sekä kestävyyttä. Tunti sopii kaikille, tunnilla annetaan valmiit vastukset joita voit kuitenkin säätää itsellesi sopivaksi. Samaa ohjelmaa ajetaan 5 vikkoa.

CROSSCORE30

Toiminnallinen keskivartalopuolituntinen. Tunnilla käydään läpi koko core alue, erityis huomio syviin vatsa ja selkälihaksiin. Lisävastuksena käytetään vastuskuminauhaa sekä levypainoa. Tunti sisältää paljon vaihtoehtoja ja sopii kaikille.

RPV

Reisi-pakara-vatsa alueen syke- sekä lihaskuntotreeni. Tunnin alussa lyhyt lämmittely helpoilla askelsarjoilla. Lihaskunto-osuudessa käytetään lisävastuksena levypainoja ja -tankoja, steppilautaa sekä vastuskuminauhaa. Tunti ei sisällä venyttelyjä.

CORE

Core tunti on keskivartalon vahvuuten, liikkuvuuteen ja hallintaan tähtäävä monipuolinen tunti jonka tarkoituksena on kehittää kehoa kokonaisuutena. Tunnilla käytetään lisävastuksena kahvakuulaa, levypainoa sekä kuminauhaa.

Kahvakuula

45 min koko kehon tehotreeni. Vastuksena käytetään eripainoisia kahvakuulia. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

VENYTTELY

Tunnilla parannat liikkuvuuttasi ja annat lihaksille pituutta venytellen liikkeestä liikkeeseen pehmeästi liikkuen. Nauti ja anna kehosi sulautua liikkeisiin.