LES MILLS

Kahvakuula, venyttely ja paljon muuta!

Ryhmäliikuntakalenteri, Rantakylä

Sisäpyöräilykalenteri, Rantakylä

Tuntien kuvaukset

AAAMUJOOGA60

AAAMUJOOGA60

Herätä keho ja mieli uuteen päivään! Aamujooga on ihana yhdistelmä rentoutumista ja energiaa. Harjoitus voi sisältää rauhallisen asanatyöskentelyn ja lempeästi virtaavan flown lisäksi rentoutuksen, hengitysharjoituksia tai meditaatiota. Tätä tuntia varten et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Core

Core

Core30 on keskivartalon vahvuuteen, liikkuvuuteen ja hallintaan tähtäävä monipuolinen tunti, jonka tarkoituksena on kehittää kehoa kokonaisuutena. Tunnilla lisävastusta antavat levypainot sekä vastuskuminauha.

DANCEMIX45/60

DANCEMIX45/60

Energinen tanssitunti täynnä mahtavaa musiikkia ja tanssin taikaa. Lattareita, hiphopia, showtanssia. Kaupungin kuumimmat bileet! Tunnilla on tärkeintä pitää hauskaa ja antaa musiikin kuljettaa, tanssitaustaa ei tarvita.

EASYSPINN30

EASYSPINN30

Kevyt sisäpyöräilytunti, joka sopii ensimmäiseksi sisäpyöräilytunniksi tai vaikka lämmittelyksi/ palautteluksi raskaampien treenien oheen. Sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin polkijoille.

FASCIA METHOD

FASCIA METHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä turvallinen kehonhuoltomenetelmä. Tunnilla yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä faskiakäsittely pallolla. Tämä rentouttava ja palauttava tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään sekä edistää hyvinvointiaan.

FITMIX45

FITMIX45

FITMIX45 sisältää kaiken mitä treeniltä tarvitset. Tunnin alussa lämmittelemme helpoilla askelsarjoilla energisen musiikin tahdissa. Lihaskunto-osuudessa haastamme vastuskuminauhan sekä levypainojen avulla ylä- ja alavartalon lihakset. Core-osuudessa vatsa- ja selkälihakset saavat erinomaista ryhtilihasharjoitusta.

GO30

GO30

GO30 on Hiit & Lihaskuntotreeniä yhdistelevä tehotunti. Tunnilla teet liikkeet omaan tahtiisi valiten vaihtoehdoista sopivat. GO kehittää hapenottokykyä, ponnistusvoimaa sekä erityisesti ylävartalon lihasvoimaa.

JOOGA75

JOOGA75

Jooga75 on monipuolinen harjoitus, joka yhdistää pehmeitä ja voimakkaita asanoita sekä dynaamista ja virtaavaa liikettä hengityksen rytmiin. Harjoitus vahvistaa kehoa ja lisää liikkuvuutta, mutta haastaa samalla sopivasti myös mieltä sekä tarjoaa mahdollisuuden vahvaan läsnäoloon. Tunnin teemasta riippuen harjoitus voi myös sisältää hengitysharjoituksia ja meditaatiota. Harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen, jota varten voit varata mukaan lämmintä vaatetta.

Kahvakuula

Kahvakuula

45 min koko kehon tehotreeni. Vastuksena käytetään eripainoisia kahvakuulia. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

Kehonhuolto45

Kehonhuolto45

Liikkuvuutta ja lihashuoltoa. Tunnilla käydään lempeästi venytellen läpi kehon päälihasryhmät.

LAVIS45/60

LAVIS45/60

LAVIS-lavatanssijumppa: hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. LAVIS perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

LesMills Bodycombat

LesMills Bodycombat

Laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa löydät oman sisäisen taistelijasi. Tunnilla haastat kuvitellun vastustajasi mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain) tekniikoita hyödyntäen.

LesMills Bodypump

LesMills Bodypump

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä nopeasti koko kehon lihaskuntotreenin. Bodypumpin avulla pääset helposti alkuun kuntoilussa ja huomaat tulokset nopeasti.

LesMills Bodystep

LesMills Bodystep

Step-tunti, joka pursuaa energiaa ja iloa. Tunnilla askelletaan laudalle, jonka korkeutta voidaan säätää. Säännöllinen treenaaminen tunneilla parantaa aerobista kuntoa, koordinaatiokykyä, vahvistaa ylävartalon ja ennen kaikkea jalkojen lihaksia.

Rockspinn50

Rockspinn50

keskiraskas / raskas sisäpyöräilytunti on rakennettu ROCK -musiikin teemaan. Tunnin tehoa säätelet vastusta vaihtelemalla.

RPV30/45

RPV30/45

Tehotreeni reisi-, pakara- ja vatsa-alueelle. Tunti sisältää alkulämmittelyn lattialla tai steppilaudalla askeltaen sekä lihaskunto-osuuden. Tunnilla käytetään lisävastuksena levypainoja sekä steppilautaa. Tunti ei sisällä venyttelyä. Tunti sopii kaikille.

Spinning blue

Spinning blue

Kevyt-keskiraskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla vaihdellaan tasamaakiihdytyksiä ja mäkiä. Tunnin tehoa säädät vastusta vaihtamalla. Tunti sopii hyvin ensimmäiseksi sisäpyöräilytunniksi.

Spinning red

Spinning red

Keskiraskas-raskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla sprinttejä ja eripituisia mäkinousuja. Tunnin tehoa säätelet itsellesi sopivaksi vastusta vaihtelemalla. Ei vaadi aikaisempaa pyöräilykokemusta.

Sunnarispinn60

Sunnarispinn60

Sunnuntain keskipäivän piristysride. Keskiraskas-raskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla miksataan RED/BLUE tunteja. Vaihtelevasti tasamaata, mäkiä, kiihdytyksiä ja sprinttejä. Tuntien teemoina eri musiikkityylit, mäkitunnit, kiihdytyskilpailut yms. Tunnin Teema vaihtuu kuukausittain tai ohjaajan mukaan.

TEHO45

TEHO45

Lihaskunto- sekä sykeharjoittelua yhdistävä koko kehon treeni Liikket ovat selkeitä ja kaikille sopivia Lisävastuksena käytetään step-lautaa, vastuskuminauhaa, erikokoisia kahvakuulia sekä levypainoja

TOIMINNALLINEN CIRKUIT

TOIMINNALLINEN CIRKUIT

CIRKUIT tunti koostuu monipuolisesta lihaskunto sekä sykeharjoittelusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, työosuuden sekä lyhyen loppujäähdyttelyn. Tunnilla teet liikkeet omaan tahtiisi oman kuntotasosi mukaan.

Venyttely

Venyttely

Tunnilla parannat liikkuvuuttasi ja annat lihaksille pituutta venytellen liikkeestä liikkeeseen pehmeästi liikkuen. Nauti ja anna kehosi sulautua liikkeisiin.

Z-Ride30

Z-Ride30

Raskas sisäpyöräilytunti. 30 minuutin HIIT treeni sisäpyörällä. Intensiiviset työosuudet sekä lyhyet lepoosuudet vaihtelevat. Tunti kehittää nopeutta, voimaa sekä kestävyyttä. Tunti sopii kaikille, tunnilla annetaan valmiit vastukset joita voit kuitenkin säätää itsellesi sopivaksi. Samaa ohjelmaa ajetaan 5 vikkoa.

ZUMBA

ZUMBA

ZUMBA on hauska tanssitunti jossa pääset fiiilistelemään lattareita sekä kuumimpia tanssihittejä.Hikisellä tunnilla on tärkeintä pitää hauskaa!!e

Ohjaajat

Liisa Koponen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Satu Hakulinen

Ryhmäliikuntavastaava / Personal trainer

Karoliina Tamminen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Jenni Vänskä

Ryhmäliikunnanohjaaja

Taija Piirainen

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Sanna Kasurinen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Helinä Väisänen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Ahti Toivanen

Personal trainer / Ryhmäliikunnanohjaaja

Essi Immonen

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Aleksandra Kaisanlahti

Ryhmäliikunnannohjaaja

Emilia Perkkola

Ryhmäliikunnanohjaaja

Henna Saari

Ryhmäliikunnanohjaaja / Urheiluhieroja