LES MILLS

Kahvakuula, venyttely ja paljon muuta!

Ryhmäliikuntakalenteri // Metropol

Tuntien kuvaukset

Core

Core

Core30 on keskivartalon vahvuuteen, liikkuvuuteen ja hallintaan tähtäävä monipuolinen tunti, jonka tarkoituksena on kehittää kehoa kokonaisuutena. Tunnilla lisävastusta antavat levypainot sekä vastuskuminauha.

FASCIA FLOW

FASCIA FLOW

FASCIAFLOW on lempeä kehonhuoltotunti. Liikkuvuusharjoittelua sekä dynaamista täsmävenyttelyä koko keholle. Mukana myös fascia käsittelyä pallolla.

FITMIX30

FITMIX30

FITMIX30 sisältää kaiken mitä treeniltä tarvitset. Tunnin alussa lämmittelemme helpoilla askelsarjoilla energisen musiikin tahdissa. Lihaskunto-osuudessa haastamme vastuskuminauhan sekä levypainojen avulla ylä- ja alavartalon lihakset. Core-osuudessa vatsa- ja selkälihakset saavat erinomaista ryhtilihasharjoitusta.

GO30

GO30

GO30 on Hiit & Lihaskuntotreeniä yhdistelevä tehotunti. Tunnilla teet liikkeet omaan tahtiisi valiten vaihtoehdoista sopivat. GO kehittää hapenottokykyä, ponnistusvoimaa sekä erityisesti ylävartalon lihasvoimaa.

Kahvakuula

Kahvakuula

45 min koko kehon tehotreeni. Vastuksena käytetään eripainoisia kahvakuulia. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

LesMills Bodyattack

LesMills Bodyattack

Aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät sporttiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet.

LesMills Bodycombat

LesMills Bodycombat

Laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa löydät oman sisäisen taistelijasi. Tunnilla haastat kuvitellun vastustajasi mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain) tekniikoita hyödyntäen.

LesMills Bodypump

LesMills Bodypump

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä nopeasti koko kehon lihaskuntotreenin. Bodypumpin avulla pääset helposti alkuun kuntoilussa ja huomaat tulokset nopeasti.

MOVEMENT&MOBILITY

MOVEMENT&MOBILITY

Monipuolista liikkuvuusharjoittelua koko keholle.Tunnilla käytetään apuvälineinä pieniä painoja, keppejä sekä kuminauhoja.Tunti sopii kaikille.

RPV30/45

RPV30/45

Tehotreeni reisi-, pakara- ja vatsa-alueelle. Tunti sisältää alkulämmittelyn lattialla tai steppilaudalla askeltaen sekä lihaskunto-osuuden. Tunnilla käytetään lisävastuksena levypainoja sekä steppilautaa. Tunti ei sisällä venyttelyä. Tunti sopii kaikille.

Spinning blue

Spinning blue

Kevyt-keskiraskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla vaihdellaan tasamaakiihdytyksiä ja mäkiä. Tunnin tehoa säädät vastusta vaihtamalla. Tunti sopii hyvin ensimmäiseksi sisäpyöräilytunniksi.

Spinning red

Spinning red

Keskiraskas-raskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla sprinttejä ja eripituisia mäkinousuja. Tunnin tehoa säätelet itsellesi sopivaksi vastusta vaihtelemalla. Ei vaadi aikaisempaa pyöräilykokemusta.

TANSSIMIX

TANSSIMIX

Tanssimix hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto Tanssimix tanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille Tunnilla tanssitaan musiikkia laidasta laitaan suomiimusiikista lattareihin

TEHO45/30

TEHO45/30

Lihaskunto- sekä sykeharjoittelua yhdistävä koko kehon treeni. Liikkeet ovat selkeitä ja kaikille sopivia. Lisävastuksena käytetään step-lautaa, vastuskuminauhaa, erikokoisia kahvakuulia sekä levypainoja.

TOIMINNALLINEN CIRKUIT

TOIMINNALLINEN CIRKUIT

CIRKUIT tunti koostuu monipuolisesta lihaskunto sekä sykeharjoittelusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, työosuuden sekä lyhyen loppujäähdyttelyn. Tunnilla teet liikkeet omaan tahtiisi oman kuntotasosi mukaan.

Ohjaajat // Metropol

Liisa Koponen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Essi Immonen

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Helinä Väisänen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Sanna Kasurinen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Satu Hakulinen

Ryhmäliikuntavastaava / Personal trainer

Ahti Toivanen

Personal trainer / Ryhmäliikunnanohjaaja

Aleksandra Kaisanlahti

Ryhmäliikunnannohjaaja

Taija Piirainen

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Jenni Vänskä

Ryhmäliikunnanohjaaja

Henna Saari

Ryhmäliikunnanohjaaja / Urheiluhieroja