LES MILLS

Kahvakuula, venyttely ja paljon muuta!

Ryhmäliikuntakalenteri // Metropol

Tuntien kuvaukset

AAAMUJOOGA60

AAAMUJOOGA60

Herätä keho ja mieli uuteen päivään! Aamujooga on ihana yhdistelmä rentoutumista ja energiaa. Harjoitus voi sisältää rauhallisen asanatyöskentelyn ja lempeästi virtaavan flown lisäksi rentoutuksen, hengitysharjoituksia tai meditaatiota. Tätä tuntia varten et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Core

Core

Core30 on keskivartalon vahvuuteen, liikkuvuuteen ja hallintaan tähtäävä monipuolinen tunti, jonka tarkoituksena on kehittää kehoa kokonaisuutena. Tunnilla lisävastusta antavat levypainot sekä vastuskuminauha.

FASCIA METHOD

FASCIA METHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä turvallinen kehonhuoltomenetelmä. Tunnilla yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä faskiakäsittely pallolla. Tämä rentouttava ja palauttava tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään sekä edistää hyvinvointiaan.

FITMIX45

FITMIX45

FITMIX45 sisältää kaiken mitä treeniltä tarvitset. Tunnin alussa lämmittelemme helpoilla askelsarjoilla energisen musiikin tahdissa. Lihaskunto-osuudessa haastamme vastuskuminauhan sekä levypainojen avulla ylä- ja alavartalon lihakset. Core-osuudessa vatsa- ja selkälihakset saavat erinomaista ryhtilihasharjoitusta.

FITNESSPILATES

FITNESSPILATES

Fitnesspilates on rauhallinen yhdistelmä voimaa ja liikkuvuutta. Sen avulla pystyt parantamaan ryhtiä, kehonhallintaa, hengitystä sekä keskivartalon syviä lihaksia. Fitnesspilates sopii kaikille.

GO30

GO30

GO30 on Hiit & Lihaskuntotreeniä yhdistelevä tehotunti. Tunnilla teet liikkeet omaan tahtiisi valiten vaihtoehdoista sopivat. GO kehittää hapenottokykyä, ponnistusvoimaa sekä erityisesti ylävartalon lihasvoimaa.

JOOGA75

JOOGA75

Jooga75 on monipuolinen harjoitus, joka yhdistää pehmeitä ja voimakkaita asanoita sekä dynaamista ja virtaavaa liikettä hengityksen rytmiin. Harjoitus vahvistaa kehoa ja lisää liikkuvuutta, mutta haastaa samalla sopivasti myös mieltä sekä tarjoaa mahdollisuuden vahvaan läsnäoloon. Tunnin teemasta riippuen harjoitus voi myös sisältää hengitysharjoituksia ja meditaatiota. Harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen, jota varten voit varata mukaan lämmintä vaatetta.

Kahvakuula

Kahvakuula

45 min koko kehon tehotreeni. Vastuksena käytetään eripainoisia kahvakuulia. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

Kehonhuolto45

Kehonhuolto45

Liikkuvuutta ja lihashuoltoa. Tunnilla käydään lempeästi venytellen läpi kehon päälihasryhmät.

LAVIS45/60

LAVIS45/60

LAVIS-lavatanssijumppa: hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. LAVIS perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

LesMills Bodyattack

LesMills Bodyattack

Aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät sporttiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet.

LesMills Bodycombat

LesMills Bodycombat

Laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa löydät oman sisäisen taistelijasi. Tunnilla haastat kuvitellun vastustajasi mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain) tekniikoita hyödyntäen.

LesMills Bodypump

LesMills Bodypump

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä nopeasti koko kehon lihaskuntotreenin. Bodypumpin avulla pääset helposti alkuun kuntoilussa ja huomaat tulokset nopeasti.

RELAX45

RELAX45

Relax45 tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi ja tuoda stressitasot minimiin. Rauhallisen tunnin aikana tehdään lempeitä venytyksiä ja avaavia liikkeitä, joiden avulla kehoa ja mieltä pyritään vapauttamaan hälinästä ja jännityksestä. Jos koet olevasi kiireinen, stressaantunut tai kaipaat muuten vaan pientä lepohetkeä niin tämä tunti on sinua varten! Loppurentoutuksessa soitetaan joko äänimaljoja tai rauhallista musiikkia.

RPV30/45

RPV30/45

Tehotreeni reisi-, pakara- ja vatsa-alueelle. Tunti sisältää alkulämmittelyn lattialla tai steppilaudalla askeltaen sekä lihaskunto-osuuden. Tunnilla käytetään lisävastuksena levypainoja sekä steppilautaa. Tunti ei sisällä venyttelyä. Tunti sopii kaikille.

Spinning blue

Spinning blue

Kevyt-keskiraskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla vaihdellaan tasamaakiihdytyksiä ja mäkiä. Tunnin tehoa säädät vastusta vaihtamalla. Tunti sopii hyvin ensimmäiseksi sisäpyöräilytunniksi.

Spinning red

Spinning red

Keskiraskas-raskas sisäpyöräilytunti. Tunnilla sprinttejä ja eripituisia mäkinousuja. Tunnin tehoa säätelet itsellesi sopivaksi vastusta vaihtelemalla. Ei vaadi aikaisempaa pyöräilykokemusta.

TOIMINNALLINEN CIRKUIT

TOIMINNALLINEN CIRKUIT

CIRKUIT tunti koostuu monipuolisesta lihaskunto sekä sykeharjoittelusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, työosuuden sekä lyhyen loppujäähdyttelyn. Tunnilla teet liikkeet omaan tahtiisi oman kuntotasosi mukaan.

Venyttely

Venyttely

Tunnilla parannat liikkuvuuttasi ja annat lihaksille pituutta venytellen liikkeestä liikkeeseen pehmeästi liikkuen. Nauti ja anna kehosi sulautua liikkeisiin.

Ohjaajat // Metropol

Emilia Perkkola

Ryhmäliikunnanohjaaja

Satu Hakulinen

Ryhmäliikuntavastaava / Personal trainer

Liisa Koponen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Henna Saari

Ryhmäliikunnanohjaaja / Urheiluhieroja

Ahti Toivanen

Personal trainer / Ryhmäliikunnanohjaaja

Aleksandra Kaisanlahti

Ryhmäliikunnannohjaaja

Jenni Vänskä

Ryhmäliikunnanohjaaja

Helinä Väisänen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Taija Piirainen

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Karoliina Tamminen

Ryhmäliikunnanohjaaja

Essi Immonen

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Sanna Kasurinen

Ryhmäliikunnanohjaaja