Kuntosali

Kuntosalitilaa tulee olemaan kaikkiaan noin 1700m2! Kuntosali on jaettu erillisiin tiloihin: laiteharjoitteluun, vapailla painoilla harjoitteluun, aerobiseen harjoitteluun, venyttelyyn ja ryhmäliikuntaan.

LifeFitness -laitteet

LifeFitness Insignia -laitteet kuuluvat maailman suurimman kuntosalilaitevalmistajan parhaaseen laitesarjaan. Kuten Technogym -laitteissa, liikeradat ovat luonnollisia ja käyttö helppoa sekä turvallista kokemattomallekin kuntosalikävijälle.

Hammer Strength -laitteet

Hammer Strength -levypainolaitteet ovat myös LifeFitness -valmistajalta ja ne on tunnettu erinomaisista liikeradoistaan ja tukevuudestaan.

Vapaat painot

Rantakylässä olemme panostaneet erityisesti vapailla painoilla tehtäviin harjoitteisiin: omassa tilassaan on mm. kaksi erillistä käsipainoriviä, neljä Smith-laitetta ja viisi nostolavallista rackia. Välinemerkkinä on olympiakisoihin hyväksytty ELEIKO!

Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnalliseen harjoitteluun on oma tilansa, jossa on mm. rata askelkyykkykävelyä ja kelkantyöntöä varten, plyobox -korokkeita, nyrkkeilysäkki ja paljon muuta!

Aerobinen harjoittelu

Laitetarjonnan täydentävät lämmittelyyn ja aerobiseen harjoitteluun soveltuvat laadukkaat kuntopyörät, stepperit, crosstrainerit sekä juoksumatot.

Ryhmäliikunta ja spinning

Monipuolinen ryhmäliikuntatarjontamme kasvaa LESMILLS-, kahvakuula ja venyttelyryhmien lisäksi spinningryhmillä! Tunteja on monipuolisesti sekä aamuisin että iltaisin.

Sauna

Kuntosaliharjoittelun jälkeen voit rentoutua tunnelmallisessa saunassa maittavien löylyjen kera!