Kuopio, Kumpusaari

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa tulevan treenipaikkasi palvelutarjontaan!

Kuvaus

Miltä kuulostaisi kuntosali järvinäkymällä, joka on laadukas, turvallinen, tilava sekä asiakaslähtöinen? Kuntokeskus Energyn henkilökohtaisella kulkutunnisteella treenaat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, halutessasi myös Joensuun seudulta löytyvillä Energyn kuntosaleilla. Nyt ja tulevaisuudessa!

Jokaiselta Energyn toimipisteeltä löytyvät myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä myytävissä olevat lisäravinteet ja kuntosaliharjoittelun oheistuotteet sekä ystävällinen ja iloinen henkilökunta!

Energyllä kuntosalijäsenyyden hintaan sisältyvät aina ilman lisäveloitusta ryhmäliikunnat ja koska tavoitteenamme on panostaa laadukkaaseen ja määrällisesti erinomaiseen kuntosalilaitekantaan asiakkaiden toiveita kuunnellen, toivomme sinulta löytyvän pienen hetken aikaa vastata alla oleviin kysymyksiin.

Energy on myös halukas tekemään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Joskus hulluimmatkin ideat ovat toimivimpia joten ole rohkeasti yhteydessä meihin päin ja tutustutaan toistemme palvelutarjontaan!

Ennakkojäsenyydet tulevat myyntiin maalis-huhtikuussa:

Ennakkojäsenhinnat ovat voimassa avajaispäivään saakka!

Nähdään Kumpusaaressa ensi syksynä!

Kysely

Mitä kuntoilulaitteita tai -välineitä toivoisit salilta löytyvän?

Mitä ryhmäliikuntatunteja toivoisit Energyn viikkokalenteriin?

Mitä oheispalveluita tai -tuotteita erityisesti toivoisit Energyllä olevan tarjolla?

Olisiko sinun tai tuttavasi yrityksessä tai työnantajalla halukkuutta tehdä kanssamme yhteistyötä? Jos on, niin minkälaista?

Mitä muuta haluaisit otettavan huomioon kuntokeskuksen suunnittelussa?

Kerro sähköpostiosoitteesi, jos haluat meidän olevan yhteydessä sinuun!