Rantakylä

Suomen parhaaksikin kutsuttu 1700m2 kuntosali Joensuun Rantakylässä

Laitteet // Rantakylä

Kuntosalipalvelut // Rantakylä

Kuntosaliopastus

Kuntosaliopastus

Kuntosaliohjaaja opastaa 30 min aikana yleisimpien laitteiden käytön. Opastus sopii erityisesti aloittelijoille ja niille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet näitä kuntosalilaitteita!

Personal training

Personal training

Personal trainer ohjaa treeneissä, tekee harjoittelusta vaihtelevampaa ja muokkaa harjoitus- ja ravinto-ohjelmiasi tarpeen mukaan. Personal training on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset lisämotivaatiota harjoitteluun!

Kuntosaliohjelma

Kuntosaliohjelma

Personal trainer tekee aikataulusi ja tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman sekä ohjaa liikkeet 60 min tapaamisen aikana.

Ravinto-ohjelma

Ravinto-ohjelma

Personal trainer suunnittelee yksilöllisen ravinto-ohjelman 30 min haastattelun perusteella. Ohjelmassa otetaan huomioon sinun tavoitteesi, aikataulusi ja mahdolliset allergiat.

Fysioterapeutin ohjaus

Fysioterapeutin ohjaus

Jos sinulla on lihas- tai nivelkipuja, harjoittelu kannattaa aloittaa 60 min fysioterapeutin ohjauksella! Fysioterapeutti ohjaa suorittamaan liikkeet tehokkaasti, vammautuneita tai ylirasittuneita rakenteita vaurioittamatta.

Juoksumattoergometri

Juoksumattoergometri

15min kestoinen juoksumattoergometritesti on luotettavin tapa mitata juoksukuntoa ja se sopii kaikille juoksua harrastaville! Testi mittaa tarkasti hapenottokykyä sekä testin aikana tehty laktaattimittaus kertoo kuinka paljon lihastesi väsyminen vaikuttaa juoksukuntoosi. Saat lisäksi ohjeet, kuinka voit parantaa juoksukuntoasi tehokkaammin keskittymällä testissä havaittujen heikkouksien harjoittamiseen.

Ohjaajat // Rantakylä

Satu Hakulinen

Ryhmäliikuntavastaava / Personal trainer

Ahti Toivanen

Personal trainer / Ryhmäliikunnanohjaaja