Hieronta

Nopein tapa lievittää lihaskipua

Hierontapalvelut

Terapeuttinen hieronta

Terapeuttinen hieronta

Suurin osa lihaskivuista aiheutuu staattisen lihastyön, kuten toimistotyön, jatkuvan seisomisen tai toistuvien liikkeiden aiheuttamasta kuona-ainekertymästä lihaksissa. Hieronta on nopein tapa saada kuona-aineet poistumaan ja siten lievittää kipua. Hieronnasta saadaan eniten hyötyä kun hierontojen välissä harrastetaan verenkiertoa edistävää liikuntaa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta nopeuttaa lihasten palautumista ja vähentää vammautumisriskiä lisäämällä verenkiertoa, poistamalla kuona-aineita ja estämällä lihaksen sisäistä arpeutumista. Säännöllistä liikuntaa harrastaville riittää yleensä yksi hieronta kuukaudessa ja kilpaurheilijoille vähintään kerta viikossa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on yleisin hierontatyyli - juuri se tyyli, jota useimmat ajattelevat kun kuulevat sanan 'hieronta'. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, jotka tekevät kokemuksesta rentouttavan. Klassinen hieronta sopii tämän vuoksi parhaiten rentoutumiseen ja selkeissä lihasperäisissä kivuissa on parempi käyttää terapeuttisen hieronnan menetelmiä.

Hierojat

Antti Ilvonen

Rantakylä
  • Urheiluhieronta

Aura Vähäkallio

Metropol, Ylämylly
  • Urheiluhieronta

Henna Saari

Metropol, Rantakylä, Ylämylly
  • Urheiluhieronta
  • Ryhmäliikunnanohjaus
  • Personal training