Ilmoittautuminen

Olemme siirtyneet reaaliaikaiseen Web-ajanvarausjärjestelmään! Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut kuntosalille liittyessäsi. Salasanasi on asiakasnumero, jonka olet saanut asiakkaaksi liittyessäsi.

Aikataulut

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on lähes viikon jokaisena päivänä sekä aamuisin että iltaisin! Ryhmäliikunta-aikataulut ovat nähtävissä ajanvarausjärjestelmässä!

KAHVAKUULA

Koko kehon tehotreeni. Vastuksena käytetään eripainoisia kahvakuulia. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

RPV

Tehotreeni reisi-, pakara- ja vatsa-alueelle. Tunti sisältää alkulämmittelyn lattialla tai steppilaudalla askeltaen sekä lihaskunto-osuuden. Tunnilla käytetään lisävastuksena levypainoja sekä steppilautaa. Tunti ei sisällä venyttelyä. Ohjelma vaihtuu neljän viikon välein. Tunti sopii kaikille.

LIHASKUNTO

Lihaskuntotunti koko keholle. Ei sisällä askelluksia. Tunnilla käytetään levypainoja sekä steppilautaa. Osa liikkeistä tehdään oman kehon painolla. Ohjelma vaihtuu neljän viikon välein. Tunti sopii kaikille.

KEHONHUOLTO

Tunnilla parannat liikkuvuuttasi ja annat lihaksille pituutta venytellen liikkeestä liikkeeseen pehmeästi liikkuen. Nauti ja anna kehosi sulautua liikkeisiin.