Ilmoittautuminen

Olemme siirtyneet reaaliaikaiseen Web-ajanvarausjärjestelmään! Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut kuntosalille liittyessäsi. Salasanasi on asiakasnumero, jonka olet saanut asiakkaaksi liittyessäsi.

Aikataulut

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on lähes viikon jokaisena päivänä sekä aamuisin että iltaisin! Ryhmäliikunta-aikataulut ovat nähtävissä ajanvarausjärjestelmässä!

Äidin treenihetki lapset mukanaan

Äiti-lapsi- ryhmä on suunnattu äideille jotka haluavat päästä huoltamaan kehoaan ja mieltään arjen keskellä, olit sitten aloitteleva tai jo pidempään liikuntaa harrastanut. 45minuutin jumppa koostuu erilaisten alkulämmittelyiden jälkeen tehtävällä tehokkaalla lihaskunto-osuudella missä vaihtelevat lisävastukset (halutessasi) mm. lapsen -kahvakuulan ja vastuskuminauhan välillä. Jumpppa päätetään kehonhuoltoon venyttelyin/liikkuvuusharjoittein. Jumpan aikana lapsi/lapset pystyvät olemaan äidin lähettyvillä kaukalossa tai lattialla maaten ja leikkien. Saat 10-kerran leimapassin, jota voit käyttää molemmilla toimipisteillä!

LESMILLS BODYATTACK

Aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät sporttiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet.

LESMILLS BODYCOMBAT

Laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa löydät oman sisäisen taistelijasi. Tunnilla haastat kuvitellun vastustajasi mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain) tekniikoita hyödyntäen. Unleash Your Inner Warrior!

LESMILLS BODYPUMP

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä nopeasti koko kehon lihaskuntotreenin. Bodypumpin avulla pääset helposti alkuun kuntoilussa ja huomaat tulokset nopeasti.

LESMILLS CXWORKS

Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. Haastava harjoitus lihaksille sekä keskittymiskyvylle. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, mitkä auttavat ehkäisemään rasitusvammoja. Opettaa treenaamaan oikein keskivartalon lihaksia ja lisää ymmärrystä niiden tärkeydestä terveydelle.

LESMILLS BODYSTEP

Step-tunti, joka pursuaa energiaa ja iloa. Tunnilla askelletaan laudalle, jonka korkeutta voidaan säätää. Säännöllinen treenaaminen tunneilla parantaa aerobista kuntoa, koordinaatiokykyä, vahvistaa ylävartalon ja ennen kaikkea jalkojen lihaksia.

LESMILLS BODYBALANCE

Joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Tunti vahvistaa ja parantaa vatsa-, selkälihaksia, tasapainoa ja liikkuvuutta. Bodybalance vähentää lihaskireyttä ja stressiä. Tunti parantaa keskittymiskykyä ja kykyä olla hetki läsnä.

LESMILLS BODYVIVE

Bodyvive on helppo ja tehokas crosstraining-tunti, joka yhdistää sykettä nostattavat askelsarjat sekä toiminnallisen koko kehon lihaskunto- ja liikkuvuushajoittelun. Tunnilla liikutaan oman kunnon mukaan, joten Bodyvive sopii erinomaisesti sekä aloittelijalle että kovakuntoiselle konkarillekin.

RPV

Tehotreeni reisi-, pakara- ja vatsa-alueelle. Tunti sisältää alkulämmittelyn lattialla tai steppilaudalla askeltaen sekä lihaskunto-osuuden. Tunnilla käytetään lisävastuksena levypainoja sekä steppilautaa. Tunti ei sisällä venyttelyä. Ohjelma vaihtuu neljän viikon välein. Tunti sopii kaikille.

X-HIIT30

Oman kehon painolla tehtävä intervallitreeni. Lyhyet työosuudet sekä palauttelut vaihtelevat. Samaa ohjelmaa tehdään 10 viikkoa. Tunti kehittää hapenottokykyä, ponnistusvoimaa ja punnerruskestävyyttä. Tunnilla tehdään asiat omaan tahtiin valmentajan motivoidessa treenaamaan tehokkaasti ja turvallisesti.

CrossCore30

Core tunti on keskivartalon vahvuuten, liikkuvuuteen ja hallintaan tähtäävä monipuolinen tunti jonka tarkoituksena on kehittää kehoa kokonaisuutena. Tunnilla käytetään lisävastuksena kahvakuulaa, levypainoa sekä kuminauhaa.

Kahvakuula

45 min koko kehon tehotreeni. Vastuksena käytetään eripainoisia kahvakuulia. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

Venyttely

Tunnilla parannat liikkuvuuttasi ja annat lihaksille pituutta venytellen liikkeestä liikkeeseen pehmeästi liikkuen. Nauti ja anna kehosi sulautua liikkeisiin.