Kuntosali

Ylämyllyn Fysiokeskuksen yhteydessä toimii monipuolisin Technogym-laittein varustettu kuntosali. Kuntosalissamme on tällä hetkellä yli 50 erilaista kuntoilulaitetta ja tilaa yli 1000 m2.

Technogym -laitteet

Technogymin SelectionLine -laitteet edustavat alan ehdotonta huippua. Liikeradat ovat luonnollisia ja käyttö helppoa sekä turvallista kokemattomallekin kuntosalikävijälle.

Panatta -laitteet

Panatta -voimalaitteiden ergonominen muotoilu ja optimoidut liikeradat antavat lisätehoa maksimisuorituksiin, ilman riskejä.

Vapaat painot

Vapailla painoilla harjoitteluun olemme pyhittäneet kokonaan oman osastonsa. Tilassa on mm. hack-kyykkylaite, Smith-laite, powerrack ja paljon muuta.

Aerobinen harjoittelu

Laitetarjonnan täydentävät lämmittelyyn ja aerobiseen harjoitteluun soveltuvat laadukkaat kuntopyörät, crosstrainerit, stepperit sekä juoksumatot. Lisäksi saliltamme löytyy kaksi laadukasta nyrkkeilysäkkiä.

Kuntosaliohjaus

Kuntosaliharjoittelu alkaa parhaiten kuntosaliohjauksella, jossa käydään läpi tarpeesi ja suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma, jolla pääset tavoitteisiisi. Erityishuomiota vaativissa tapauksissa kuntosaliohjelman laatimisessa ovat mukana kokeneet fysioterapeuttimme.

Personal training

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat lisäenergiaa harjoitteluusi ja saavutat tavoitteesi nopeammin.