Kuntosali

Hyvin ilmastoidulla 1200m2 kuntosalillamme on reilusti tilaa ja laitteita niin aerobiseen, lihaskuntoharjoitteluun kuin venyttelyynkin. Kuntosali on jaettu erillisiin venyttelyyn, laiteharjoitteluun ja vapailla painoilla harjoitteluun tarkoitettuihin tiloihin.

Technogym -laitteet

Technogymin Artis -laitteet edustavat alan ehdotonta huippua. Liikeradat ovat luonnollisia ja käyttö helppoa sekä turvallista kokemattomallekin kuntosalikävijälle.

Panatta -laitteet

Panatta -voimalaitteiden ergonominen muotoilu ja optimoidut liikeradat antavat lisätehoa maksimisuorituksiin, ilman riskejä.

Vapaat painot

Vapailla painoilla harjoitteluun olemme pyhittäneet kokonaan oman osastonsa, jossa on yli 2500kg levypainoja ja käsipainoja 60kg saakka. Tilassa on lisäksi myös hack-kyykkylaite, Smith-laitteita, powerrackeja, nostolava ja paljon muuta.

Aerobinen harjoittelu

Laitetarjonnan täydentävät lämmittelyyn ja aerobiseen harjoitteluun soveltuvat laadukkaat kuntopyörät, stepperit, crosstrainerit sekä juoksumatot. Lisäksi saliltamme löytyy kaksi laadukasta nyrkkeilysäkkiä.

Kuntosaliohjaus

Kuntosaliharjoittelu alkaa parhaiten kuntosaliohjauksella, jossa käydään läpi tarpeesi ja suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma, jolla pääset tavoitteisiisi. Erityishuomiota vaativissa tapauksissa kuntosaliohjelman laatimisessa ovat mukana kokeneet fysioterapeuttimme.

Personal training

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat lisäenergiaa harjoitteluusi ja saavutat tavoitteesi nopeammin. 3kk ja 6kk Personal Training -paketit sisältävät henkilökohtaisen ravinto- ja harjoitusohjelman sekä tapaamisen joka toinen viikko. Saat kaupan päälle 1kk tai 2kk ilmaista kuntosaliaikaa!

Solarium

Energyn solariumhuone on käytettävissä vastaanoton aukioloaikoina. Viimeisintä tekniikkaa edustavassa solariumlaitteessamme on liitäntämahdollisuus mp3- tai cd-soittimelle, joten voit rentoutua hoidon aikana lempimusiikkisi tahdissa. Muistathan kuitenkin noudattaa tarkasti käyttöohjeita turvallisen rusketuksen takaamiseksi.

Kehonkoostumusmittaus

InBody -kehonkoostumusmittaus on markkinoiden kehittynein ja laajimmin käytetty kehon koostumuksen mittalaite. Patentoidun mittausmenetelmän tarkkuus perustuu kehon mittaukseen monitaajuisella sähkövirralla. Tulokset tulkitaan selkeältä tulosraportilta, jonka asiakas saa mukaansa.